stat
Impreza już się odbyła

Food to Go (1 opinia)

Witamy na drugiej edycji targów dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO Gdańsk. Po ubiegłorocznym sukcesie jakim okazało się pierwsze spotkanie specjalistów z branży gastronomii w Gdańsku, jest nam niezmiernie miło, że po raz kolejny będziemy mogli organizować to ważne wydarzenie.

Dzięki współpracy z uznanymi firmami zarówno z sektora spożywczego, jak i specjalistycznych urządzeń dla gastronomii, udało się nam stworzyć ciekawą imprezę wypełniającą niszę na rynku targowym. Wśród wystawców ubiegłorocznej edycji targów znalazły się takie firmy jak m.in.: Develey Polska, Frosta, Iglotex,Makro, Primulator. Jesteśmy pewni, że i tym razem nie zabraknie uznanych firm prezentujących nowości produktowe.

Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO to nie tylko szansa na zapoznanie się z bogatą ofertą Wystawców, ale również i okazja do poszerzenia wiedzy i nawiązania nowych kontaktów biznesowych. Mamy nadzieję, że program warsztatów learnShops spotka się z Państwa uznaniem i jednocześnie będzie stanowił ciekawe urozmaicenie pobytu na targach.

Targi FOOD-to-GO w Gdańsku to wydarzenie, które poprzez swoją tematykę stara się jeszcze lepiej oddać specyfikę zarówno branży, jak i regionu którego dotyczy. Dlatego też drugiej edycji targów FOOD-to-GO będzie towarzyszył motyw przewodni, którym jest ŻYWNOŚĆ REGIONALNA. Mamy nadzieję, że targi staną się miejscem promocji zarówno potraw kojarzonych z tym regionem Polski, jak również i firm, które wywodzą się z Pomorza.

Warto odwiedzić Targi FOOD-to-GO aby:
- Poznać nowe rozwiązania i technologie wyposażania punktów gastronomicznych, usprawnić pracę w lokalu poprzez większy dostęp do nowoczesnych urządzeń i technologii jakie oferują wystawcy.
- Spotkać producentów i dystrybutorów produktów spożywczych, garmażerki i napojów, gotowych dań, kanapek i przekąsek, jak również produktów, półproduktów i dodatków, które pozwolą wzbogacić smak potraw już znajdujących się w ofercie.
- Dowiedzieć się jak pakować produkty, aby utrzymywać je dłużej w świeżości.
- Poznać sposoby bezobsługowej dystrybucji przekąsek, napojów, kanapek.
- Zapoznać się z nowinkami na rynku zdrowej żywności.
- Zobaczyć sposoby utrzymywania czystości i higieny oferowane dla punktów malej gastronomi.
- Zobaczyć sposoby zabezpieczania produktów przed utratą ciepła.
- Poszerzyć wiedzę zarówno z zakresu przygotowania posiłków, jak i lepszej organizacji pracy, poprzez udział w warsztatach learnShops™
- Dowiedzieć się o nowych trendach, pomysłach i koncepcjach związanych z branżą fast-food i małego cateringu.
- Nawiązać nowe kontakty z dostawcami z regionu i wynegocjować korzystne warunki współpracy - a wszystko to, pod jednym dachem.

Przeczytaj także

Opinie (1)

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Informacje

Reklama

Sprawdź się

Wybierz poziom

Gdańsk to stolica województwa: