Kiełbasy pojawiają się na naszych stołach jako dodatek do prostych kanapek, rozmaitych potraw, jak również osobne danie. Na warsztatach Adam pokaże, jak przygotować domowe kiełbasy, z różnych stron świata i różnorodnych składników. Te, które przygotujecie na warsztatach będą bez wątpienia królowały na waszych stołach. Przygotujemy kiełbasy, które można gotować czy grillować. Przekonacie się, jak mało skomplikowane jest przygotowanie wartościowego produktu, który jest naturalny i jak bardzo różni się od tego co można nabyć w sklepach. Możliwe, że już nigdy więcej nie kupicie gotowego produktu. Przekonajcie się sami jak można przygotować przepyszne odmiany kiełbas.
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 9:00 - 14:00
sobota, godz. 13:00
biała kiełbasa z karmelizowana cebula i purre z gorczyca
kiełbasa z dzika duszona z warzywami z winem i rozmarynem
kiełbasa z łososia z trawą cytrynową w bułce z sosem z pieczonego czosnku i piklami
kiełbasa mernguez w bagietce z harissą i sosem jogurtowym z kiszoną cytryną, awokado i miętą
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).