Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 15-18
Gdańsk,
Rozmaryn i bazylia
bilety 229 zł
sobota, godz. 10:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 420 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Przygotujemy
> wegetariańskie krokiety z bulguru i szpinaku z melasą z granatu
> klopsiki z jagnięciny z dipem z bakłażana i sera
> pieczony łosoś z sosem pomarańczowym z pistacjami
> domowe pieczywo z sezamem i koprem
> hummus (pasta z ciecierzycy)
> falafel (smażone kulki z ciecierzycy z sosem z pasty sezamowej)
> naleśniki z pistacjami i sosem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Przygotujemy
> wegetariańskie krokiety z bulguru i szpinaku z melasą z granatu
> klopsiki z jagnięciny z dipem z bakłażana i sera
> pieczony łosoś z sosem pomarańczowym z pistacjami
> domowe pieczywo z sezamem i koprem
> hummus (pasta z ciecierzycy)
> falafel (smażone kulki z ciecierzycy z sosem z pasty sezamowej)
> naleśniki z pistacjami i sosem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).