Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 11:00
Gdańsk,
Plenum
Wstęp wolny
KURS SPECJALISTA CATERINGU
Celem kursu jest przygotowanie specjalistów w usługach cateringowych. Uczestnycy kursu oprócz zajeć praktycznych tj. uczestnictwa w tworzeniu i realizacji praktycznej usługi cateringowej, pozyskują wiedzę w tworzeniu działań marketingowo-sprzedażowych produktu cateringowego
Proponowane przedmioty:
1. Zarządzanie produktem cateringowym - proces obsługi klienta;
2. Istota marketingu i sprzedaży w usługach cateringowych;
3. Praktyczne zajęcia z zakresu usług cateringowych;
Kurs będzie realizowany pod warunkiem zgłoszenia min 13 uczestników.
Zapisy:
Osobiście w Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa - Biuro Obsługi Dydaktyki, p. A-08 lub telefonicznie (informacja) telefon (58) 520-26-14 w. 131; Tel. 58 345-41-82 l
Ewa Bieluń - Biuro Obsługi Dydaktyki
poniedziałek-piątek - godz. 8.30-15.30
e-mail: ewa.bielun@wstih.pl
Koszt kursu - 500 zł
Celem kursu jest przygotowanie specjalistów w usługach cateringowych. Uczestnycy kursu oprócz zajeć praktycznych tj. uczestnictwa w tworzeniu i realizacji praktycznej usługi cateringowej, pozyskują wiedzę w tworzeniu działań marketingowo-sprzedażowych produktu cateringowego
Proponowane przedmioty:
1. Zarządzanie produktem cateringowym - proces obsługi klienta;
2. Istota marketingu i sprzedaży w usługach cateringowych;
3. Praktyczne zajęcia z zakresu usług cateringowych;
Kurs będzie realizowany pod warunkiem zgłoszenia min 13 uczestników.
Zapisy:
Osobiście w Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa - Biuro Obsługi Dydaktyki, p. A-08 lub telefonicznie (informacja) telefon (58) 520-26-14 w. 131; Tel. 58 345-41-82 l
Ewa Bieluń - Biuro Obsługi Dydaktyki
poniedziałek-piątek - godz. 8.30-15.30
e-mail: ewa.bielun@wstih.pl
Koszt kursu - 500 zł