Tym razem wzmocnimy odporność i zadbamy o wewnętrzną harmonię i spokój. Będzie o poszukiwaniu odporności w sobie, wspieraniu się jedzeniem, w relacji do spokoju i równowagi emocji. Podsumowanie tematów związanych z jedzeniem i sięganiem w kuchni po aktywne związki w roślinach, które wspierają odporność. Dla uczestników e-book o odporności w małych krokach, z przepisami m.inn. na pasty, napary i mikstury dające energię do walki z patogenami na co dzień.
Podobne wydarzenia
w każdą sobotę (do 23.03), godz. 10:00
ulgowy 20 zł
1 - 31 marca 2024
Materiały oraz surowce zapewniamy w cenie warsztatu.
Warsztaty poprowadzi:
Monika Adameczek - psychodietetyczka, psycholog, promotor zdrowia, trener metody EFT, terapeutka SPA. Na co dzień prowadzi pracownię psychodietetyki Śmiech w kuchni, konsultacje w przestrzeni pomiędzy emocjami a jedzeniem oraz warsztaty z roślinami, tłoczeniem olejów i gotowaniem. Przekonana, że wiele można zmienić stosując metodę małych kroków i prostych rozwiązań, szczególnie w aspekcie uwalniania emocji, redukcji stresu i napięć. Stąd od niedawna praktykuje masaże ajurwedyjskie. W wolnych chwilach fotografuje owoce i warzywa. Autorka audycji "Śmiech w kuchni - o jedzeniu i emocjach" w Gdynia Radio.