• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Warsztaty kulinarne Tomasza Dekera

Tomasz Deker zaprasza na II Edycję Trójmiejskich Warsztatów Kulinarnych. Pierwsza edycja przerosła największe oczekiwania. Trójmiejskie Warsztaty Kulinarne są odpowiedzią na zapotrzebowanie na tego typu zajęcia w Trójmieście. Łącznie w warsztatach uczestniczyło prawie 100 osób.

lip 22-24

poniedziałek - środa, godz. 17:00

Wstęp wolny
lip 24

środa, godz. 18:00

bilety 480 zł
Większość oczywiście z Trójmiasta i okolic ale licznie uczestniczyły osoby z Warszawy, Darłówka, Gniezna czy Poznania i Torunia. Rekordzista uczestniczył w aż 6 spotkaniach.

Warsztaty to okazja podszlifowania swoich umiejętności bądź nauki od podstaw pod nadzorem Tomasza Dekera, najlepszego z cukierników oraz najlepszej jakości produktów takich marek jak Dr. Oetker, President, Galbani, Bałtyk. A przygotowywanie wypieków ułatwia niezastąpiony Cooking Chef marki Kenwood.

Podczas Warsztatów gwarantowane są wszystkie niezbędne składniki, pyszna kawa DeLonghi oraz wspaniałe wypieki z cukierni T.Deker a grupy fanów gotowania i pieczenia liczyć będą maksymalnie 12 osób. Warsztaty odbywają się w Hotelu Kuracyjnym w Gdyni Orłowie.

3 marca 2012 Godzina 16:00 - 19:30 Tarty i Tarteletki z farszami warzywnymi, z szynką i boczkiem, pinią itp.

Tarteletki z bakłażanem i mozzarellą
Tarteletki z wędzonym łososiem
Orzechowe tarteletki z serem pleśniowym i selerem
Tarteletki z karczochami i boczkiem
Tarteletki ze szpinakiem i fetą
Tarta z cukinią
Tarta z wędzonym dorszem bałtyckim
Tarta z grillowanymi warzywami i gorgonzolą

Warsztaty troszkę inne niż wszystkie, gdyż tym razem będziemy unikać cukru. Dowiemy się krok po kroku jak przygotować pożywne i smaczne tarty i tarteletki które mogą być idealnym pomysłem na imprezę w domu, na zdrowy i lekki posiłek w ciągu dnia czy też doskonałym śniadaniem do pracy. Będziemy uczyć się jak prawidłowo przygotowywać ciasta kruche i francuskie na tarty słone. Dowiemy się jakie farsze nadają się do tart warzywnych a jakie do tart z wędzoną rybą.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    300 zł
Dla firm: doliczamy 23%VAT
Promocja dla osoby towarzyszącej: 10% rabatu

Zapisy pod adresem: kulinarne.warsztaty@gmail.com

Uwaga: liczy się kolejność wpłat.
Liczba miejsc ograniczona

Opinie

Sprawdź się

Wybierz poziom

Funkcją skóry u człowieka nie jest:

 

Najczęściej czytane