Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.
Podobne wydarzenia
poniedziałek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 555 zł
sobota, godz. 15:00
Gdańsk,
Rozmaryn i bazylia
bilety 229 zł
Przygotujemy
1. tatar z sarny z gorczycą, piklami i żółtkiem plastycznym
2. burger z jelenia z dżemem z boczku i karmelizowanymi borowikami
3. gołąbki z sarny z sosem borowikowym
4. rosół z pieczonego bażanta z kluskami truflowymi
5. stek z jelenia z sosem czekoladowym i puree z selera
6. terrina z dzika, szalotka duszona w czerwonym winem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
1. tatar z sarny z gorczycą, piklami i żółtkiem plastycznym
2. burger z jelenia z dżemem z boczku i karmelizowanymi borowikami
3. gołąbki z sarny z sosem borowikowym
4. rosół z pieczonego bażanta z kluskami truflowymi
5. stek z jelenia z sosem czekoladowym i puree z selera
6. terrina z dzika, szalotka duszona w czerwonym winem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).