• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat

Warsztaty kulinarne (dziczyzna)

Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.

maj 13

poniedziałek, godz. 18:00

bilety 555 zł
maj 25

sobota, godz. 15:00

bilety 229 zł
Przygotujemy
1. tatar z sarny z gorczycą, piklami i żółtkiem plastycznym
2. burger z jelenia z dżemem z boczku i karmelizowanymi borowikami
3. gołąbki z sarny z sosem borowikowym
4. rosół z pieczonego bażanta z kluskami truflowymi
5. stek z jelenia z sosem czekoladowym i puree z selera
6. terrina z dzika, szalotka duszona w czerwonym winem

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Opinie

Sprawdź się

Wybierz poziom

Jakie ssaki żyją w Bałtyku?

 

Najczęściej czytane