Dzieci podczas warsztatów poznają podstawy sztuki kulinarnej i cieszą się doskonałymi smakami. Dla nas kuchnia to międzynarodowy język, który ułatwia obcowanie ze światem. Wspólne przygotowywanie potraw to poszerzanie horyzontów kulinarnych i świetna zabawa.
Podobne wydarzenia
niedziela - poniedziałek, godz. 14:00 - 17:00
Kadyny,
Kadyny Folwark
bilety 149 zł
w każdą sobotę (do 31.08), godz. 17:00
Sopot,
Hotel Sopot
bilety 120 zł
ulgowy 70 zł
ulgowy 70 zł
czas trwania 2 h
Przygotujemy
1. pieczone szaszłyki z krewetkami i sosem z tamaryndowca
2. pierożki z wieprzowiną gotowane na parze z kwaśno-słodkim dressingiem
3. sałatka z glonów wakame, ogórka, z dressingiem sezamowym
4. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca ze słodkim sosem z kurkumy i mleka kokosowego
5. lody z zielonej herbaty ze owocami lichi i syropem imbirowym
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Przygotujemy
1. pieczone szaszłyki z krewetkami i sosem z tamaryndowca
2. pierożki z wieprzowiną gotowane na parze z kwaśno-słodkim dressingiem
3. sałatka z glonów wakame, ogórka, z dressingiem sezamowym
4. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca ze słodkim sosem z kurkumy i mleka kokosowego
5. lody z zielonej herbaty ze owocami lichi i syropem imbirowym
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).