• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat

Warsztaty kulinarne (koreańska)

Dla Koreańczyków jednym z najważniejszych składników jest ryż, który jest otoczony dużą ilością przystawek. Podczas warsztatów będziecie mieli okazję poznać dużo ciekawych połączeń smakowych, z doskonałym wyglądem i aromatem.

maj 5-6

niedziela - poniedziałek, godz. 14:00 - 17:00

Kadyny,
bilety 149 zł
maj 18

sobota, godz. 10:00

bilety 420 zł
Przygotujemy:
1. Baechu Kimchi (tradycyjne danie z kiszonych warzyw)
2. Gaji Namul (gotowane na parze bakłażany)
3.  Bindaetteok (placki z fasoli mung i liśćmi paproci)
4. Gyeran Jangjorim (słodko-słone duszone jajka)
5. Tteokbokki (kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem)
6. Dubu Kimchi (tofu ze smażonym kimchi)
7. Jjajang Myeon (makaron z wieprzowiną, warzywami i czarną pastą sojową)
8. Nakji Bokkeum (smażone ośmirniczki z ostrym sosem)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Opinie

Reklama

Sprawdź się

Wybierz poziom

Co to jest oskoła?

 

Najczęściej czytane