Dania w stylu bistro po prostu kryją w sobie nie tylko niestandardowe, ale i domowe smaki, będące prawdziwą ucztą dla podniebienia. To jedzenie szybkie, dobre i cieszące nie tylko zmysł smaku, ale także oczy. Piotr pokaże Wam jak w łatwy sposób zaskoczyć Waszych domowników i gości oraz nauczy was ciekawych technik kulinarnych.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 18:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
środa, godz. 18:00 - 21:00
Gdańsk,
Fine Wine
bilety 349 zł
Przygotujemy
1. zielone minestrone z zaskakującym pesto
2. okoń morski z sosem Vadouvan, fasolka z szalotką
3. polenta z gremolatą cytrusowa z orzechami laskowymi
4. łosoś Mowi i szybkie kimchi z ziarnami granatu
5. pierś kurczaka z kremowym pęczakiem i glazurowanymi marchewkami
6. ciasto na oliwie oliwek z ubijanym jogurtem i sos borówkowym z miso
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
1. zielone minestrone z zaskakującym pesto
2. okoń morski z sosem Vadouvan, fasolka z szalotką
3. polenta z gremolatą cytrusowa z orzechami laskowymi
4. łosoś Mowi i szybkie kimchi z ziarnami granatu
5. pierś kurczaka z kremowym pęczakiem i glazurowanymi marchewkami
6. ciasto na oliwie oliwek z ubijanym jogurtem i sos borówkowym z miso
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).