Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 10:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 420 zł
sobota, godz. 15:00
Gdańsk,
Rozmaryn i bazylia
bilety 259 zł
Przygotujemy
1. tatar wołowy z bevette z piklowanymi sardynkami
2. małże św. Jakuba z dżemem z bekonu i żelem porzeczkowym
3. stek wołowy z sosem Béarnaise i grillowaną krewetką
4. łosoś MOWI z ragoût z chorizo i białej fasoli
5. kalmary faszerowane cielęciną z aioli z pieczonego czosnku
6. małże z bekonem, borowikami i cydrem z domowymi frytkami
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
1. tatar wołowy z bevette z piklowanymi sardynkami
2. małże św. Jakuba z dżemem z bekonu i żelem porzeczkowym
3. stek wołowy z sosem Béarnaise i grillowaną krewetką
4. łosoś MOWI z ragoût z chorizo i białej fasoli
5. kalmary faszerowane cielęciną z aioli z pieczonego czosnku
6. małże z bekonem, borowikami i cydrem z domowymi frytkami
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).