• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat

Warsztaty kulinarne z szefową Restauracji Tabun Ewą Szyc-Juchnowicz (4 opinie)

maj 12

niedziela, godz. 11:00 - 12:30

bilety 15 zł
maj 29

środa, godz. 18:00 - 21:00

Gdańsk,
bilety 349 zł
Przygotowanie pełnego posiłku od przystawki po deser - wspólne skonsumowanie - nauka łączenia prostych smaków i produktów w nietuzinkowe dania:
17.12.2011 godz.10.30
Efektowne posiłki w zabieganym życiu- jak zrobić wrażenie na domownikach i gościach prawdziwą ucztą nad którą wcale się nie napracowaliśmy.
5.01.2012 godz. 17.30
Polskie kasze - egzotyczne smaki - czyli wykorzystanie różnych gatunków kasz w połączeniu ze znanymi mniej lub bardziej składnikami w dania nieznane , od przystawki po deser.
6.01.2012 godz. 10.30 oraz 10.01.2012 godz.17.30
Manufaktura makaronu - od łazanek po łazankę + trzy składniki: zdrowo, smacznie, szybko - czyli nauka robienia makaronu i przeobrażania go w pierożki , zapiekanki, pasty i inne cuda.
13.01.2012 godz. 17.30
Efektowne posiłki w zabieganym życiu- jak zrobić wrażenie na domownikach i gościach prawdziwą ucztą nad którą wcale się nie napracowaliśmy.

Pomysł na prezent!!!

Planowane kolejne terminy.
Bony upominkowe z elastycznym terminem zapisu.
Czas trwania min. 2,5h + degustacja
Grupy od 6 - 10 os.
Koszt 140 zł/osoba
Przyjdź na więcej niż jeden warsztat lub zabierz kogoś do towarzystwa,
a zapłacisz: 2 os lub 2 dni. - 200 zł, 3 os. lub 3 dni - 250 zł.

Kontakt:
W celu uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt z Ewą tel. 606-995-933
Zapisy Restauracja Tabun 58 303 97 10
Otomin ul.Konna 29

Opinie (4)

  • porażka (1)

    Myslę, że p. Ewa powinna się sama nauczyć gotowania... Poszukajcie informacji o tej pseudo restauracji - jedzenie jest tam tragiczne!

    • 0 0

    • sukces

      Nim wyrazisz taką opinię to najpierw spróbuj później obrażaj. Uczestniczyłam w warsztatach kulinarnych i uważam, że jedzenie było genialne. Atmosfera super. Bardzo dziękuję. AP

      • 0 0

  • nieprawda

    Brałem udział w warsztatach kulinarnych Smaki Maghrebu, organizowanych w zeszłym roku przez AF i Akademię 30+. Zajęcia były bardzo ciekawe, fajnie się bawiliśmy, a jedzenie wyszło pyszne. Niczego więcej po takich warsztatach nie oczekuję. W restauracji Tabun co prawda nie byłem, ale p. Ewa z pewnością gotować umie.

    • 0 0

  • jedzenie

    Byłam parę razy w Tabunie, jest smacznie.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Sprawdź się

Wybierz poziom

Wskaż rośliny uprawiane na olej:

 

Najczęściej czytane