• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Zdrowie na talerzu i gotowanie wg Ewy Dygaszewicz

Laboratorium Innowacji Społecznych zaprasza na kolejny warsztat w ramach projektu "Pracownia": "Zdrowie na talerzu i wspólne gotowanie wg pomysłu Ewy Dygaszewicz".

maj 15

środa, godz. 17:00

Wstęp wolny
maj 25-26

sobota - niedziela, godz. 10:00

Wstęp wolny
Temat: Zdrowe i smaczne koktajle warzywno-owocowe.

Dowiesz się, jak wiele korzyści przynosi wspólne przyrządzanie i spożywanie posiłków, a także jak dostarczać sobie i rodzinie porcji zdrowia na talerzu. Jeśli bardzo nie lubisz gotować - spędź z nami ciekawie czas. Do rozmów przy jedzeniu atrakcyjnych tematów nigdy nie brakuje!

O prowadzącej:
Ewa Dygaszewicz - dietetyk, edukator diabetologiczny. Pisze wyjątkowe książki kucharskie. Specjalizuje się w układaniu indywidualnych jadłospisów (także w chorobach dieto-zależnych) i promuje (swoją wiedzą i pozytywnym podejściem) zdrowy styl życia na co dzień. Gotowanie z Ewą to porcja dobrego humoru, szczerej rozmowy oraz zdrowia na talerzu.

Spotkanie odbędzie się 12 czerwca 2017 r. w godzinach 14:30 - 16:30 w Pracowni Laboratorium Innowacji Społecznych, Pomorski Park Naukowo- Technologiczny Gdynia, al. Zwycięstwa 96/98 budynek IV A- wejście od strony SKM Redłowo

Informacja o biletach

obowiązują zapisy

Opinie

Sprawdź się

Wybierz poziom

Grzyby jadalne to:

 

Najczęściej czytane