• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Wigilijne kolacje firmowe

maj 28

wtorek, godz. 16:00 - 22:00

Gdańsk,
bilety 450 zł
przedsprzedaż 370 - 390 zł
Okres świąt Bożego Narodzenia to doskonała okazja do spotkania w gronie Państwa pracowników oraz partnerów biznesowych, podziękowania im za ich całoroczny trud włożony we współpracę oraz złożenia szczerych życzeń.

Serdecznie zapraszamy Państwa do zorganizowania firmowej kolacji wigilijnej w Hotelu Bonum.

Świąteczna atmosfera, menu przygotowane specjalnie na tę okoliczność przez naszego Szefa Kuchni oraz profesjonalna obsługa sprawią, iż ten wyjątkowy czas na długo pozostanie w Państwa pamięci i z pewnością zaowocuje jeszcze lepszą współpracą w nadchodzącym Nowym Roku.

Proponujemy organizację spotkania wigilijnego w naszej sali restauracyjnej lub przestronnej sali bankietowo - konferencyjnej. Zadbamy o świąteczną dekorację stołu. Na Państwa życzenie zapewnimy również oprawę muzyczną oraz opłatek.

Zachęcamy do zapoznania się z poniższymi propozycjami menu kolacji wigilijnej.
Dodatkowo dla uczestników Państwa spotkania proponujemy nocleg ze specjalnym świątecznym rabatem!

MENU SERWOWANE TRADYCYJNE - 80 PLN/osobę

Przystawka
Pieczone pierożki nadziewane musem rybnym z sosem jogurtowo - ziołowym

Zupa
Barszcz czerwony z krokiecikiem

Danie główne
Fileciki z karpia na puree z soczewicy w sosie cytrynowo - maślanym
lub
Rolada z drobiu otulona musem marchewkowo - pomarańczowym w sosie winnym

Deser
Świąteczny kajmak z bakaliami

Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna niegazowana, napój owocowy - bez limitu spożycia


BUFET WIGILIJNY - 95 PLN/osobę

Zupa (2 zupy do wyboru)
Barszcz czerwony z uszkami
Barszcz biały z suszonymi grzybami
Szlachetne consommé z grzybami
Zupa orientalna z krewetkami

Danie główne (2 dania do wyboru)
Staropolskie zrazy wieprzowe z pilaw z kaszy jaglanej w sosie myśliwskim
Kurczak w sosie borowikowym z ryżem
Pieczeń z karczka w sosie ananasowym z czerwonym pieprzem i pieczonymi ziemniakami
Rolada z flądry i łososia w sosie pomarańczowym serwowana z polentą
Karp po królewsku z penne pietruszkowym
Dorsz w sezamie z placuszkami słomkowymi

Zakąski zimne (do wyboru 6 rodzajów zakąsek)
Śledzie bałtyckie z sałatką
Tartaletki z nadzieniem grzybowym
Torcik z musem z ryb wędzonych lub porowym
Deska mięs pieczystych
Sakiewki ze schabu z kapustą i grzybami
Pstrąg nadziewany krewetkami
Roladka z łososia wędzonego z fetą i pistacjami
Gravlax z łososia na grzance
Mus z pieczonego halibuta w wodorostach
Terina z wątróbek drobiowych i cząstkami jabłka
Śledzie na trzy sposoby

Deser
Mini tirami su lub krem brule
Świąteczne wypieki

Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna niegazowana, napój owocowy - bez limitu spożycia

Zapraszamy!

Opinie

Reklama

Sprawdź się

Wybierz poziom

Jakie miasto jest siedzibą władz województwa Pomorskiego?

 

Najczęściej czytane